Oblíbený lanýž všech Jeníčků a Mařenek. Recept na tento lanýž jsme dostali od baby Jagy. Až ho ochutnáte, ocitnete se doslova v pohádce.
Složení: Mléčná čokoláda se směsí perníkového koření (skořice, anýz, hřebíček, koriandr, kardamom, sůl). Lanýž je obalen v mléčné čokoládě.
Alergeny: 6 > Sójové boby (sója) a výrobky z nich a 7 > Mléko a výrobky z něj.
Velmi nám záleží na tom, abyste ochutnali pouze čerstvé, právě vyrobené lanýže. Proto je každé pondělí a úterý vyrábíme a aby nezůstávaly přes víkend na depu u přepravce, odesíláme je směrem k Vám pouze KAŽDÉ ÚTERÝ A STŘEDU. (Případně je ještě můžeme odeslat VE ČTVRTEK ráno).
Jak lanýže skladovat?
Čokoláda nemá ráda tepelné změny, skladujte ji proto ideálně při teplotě 18-21 stupňů Celsia mimo přímé sluneční záření.
Nedělá jí dobře ani vlhko, není tedy vhodné ji dávat do lednice.
Pozor také na uskladnění v blízkosti podlahového vytápění a spotřebičů, které vydávají teplo.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.