Perníkové koření v mléčné čokoládě

27 Kč
Skladem

Oblíbený lanýž všech Jeníčků a Mařenek. 

Oblíbený lanýž všech Jeníčků a Mařenek. Recept na tento lanýž jsme dostali od baby Jagy. Až ho ochutnáte, ocitnete se doslova v pohádce.  

 

Složení: Mléčná čokoláda se směsí perníkového koření (skořice, anýz, hřebíček, koriandr, kardamom, sůl). Lanýž je obalen v mléčné čokoládě.

Alergeny: 6 > Sójové boby (sója) a výrobky z nich a 7 > Mléko a výrobky z něj.

 

Velmi nám záleží na tom, abyste ochutnali pouze čerstvé, právě vyrobené lanýže. Proto je každé pondělí a úterý vyrábíme a aby nezůstávaly přes víkend na depu u přepravce, odesíláme je směrem k Vám pouze KAŽDÉ ÚTERÝ A STŘEDU. (Případně je ještě můžeme odeslat VE ČTVRTEK ráno).

 

Jak lanýže skladovat? 

Čokoláda nemá ráda tepelné změny, skladujte ji proto ideálně při teplotě 18-21 stupňů Celsia mimo přímé sluneční záření. 

Nedělá jí dobře ani vlhko, není tedy vhodné ji dávat do lednice. 

Pozor také na uskladnění v blízkosti podlahového vytápění a spotřebičů, které vydávají teplo. 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení