Perníkové koření v mléčné čokoládě

30 Kč
Skladem

Oblíbený lanýž všech Jeníčků a Mařenek. 

Oblíbený lanýž všech Jeníčků a Mařenek. Recept na tento lanýž jsme dostali od baby Jagy. Až ho ochutnáte, ocitnete se doslova v pohádce.  

 

Složení: Mléčná čokoláda se směsí perníkového koření (skořice, anýz, hřebíček, koriandr, kardamom, sůl). Lanýž je obalen v mléčné čokoládě.

Alergeny: 6 > Sójové boby (sója) a výrobky z nich a 7 > Mléko a výrobky z něj.

 

Velmi nám záleží na tom, abyste ochutnali pouze čerstvé, právě vyrobené lanýže. Proto je každé pondělí a úterý vyrábíme a aby nezůstávaly přes víkend na depu u přepravce, odesíláme je směrem k Vám pouze KAŽDÉ ÚTERÝ A STŘEDU. (Případně je ještě můžeme odeslat VE ČTVRTEK ráno).

 

Jak lanýže skladovat? 

Čokoláda nemá ráda tepelné změny, skladujte ji proto ideálně při teplotě 18-21 stupňů Celsia mimo přímé sluneční záření. 

Nedělá jí dobře ani vlhko, není tedy vhodné ji dávat do lednice. 

Pozor také na uskladnění v blízkosti podlahového vytápění a spotřebičů, které vydávají teplo.